Wie zijn wij

Wij willen ons even voorstellen: wij zijn Mirjam van de Vossenberg en Henk Wiersma en wonen sinds 1996 samen op de boerderij Dommelhoeve. In 2006 hebben we onze passie, zorg en de boerderij, gecombineerd in zorgboerderij Dommelhoeve. Samen met ons enthousiaste team doen we dit al jaren met veel plezier.
Om onze kwaliteit te waarborgen zijn we ISO9001 gecertificeerd.

Sinds 2024 zijn we in het bezit van een elektrische 'sponsor'bus, geschikt voor rolstoelvervoer. Hiermee bieden wij ondersteuning aan voor het vervoer van en naar onze dagbesteding op beide locaties. Deze bus gebruiken we ook voor onze uitstapjes. 

Ons team

De begeleiding van de zorg wordt gewaarborgd door gediplomeerden activiteitenbegeleidsters en verzorgenden IG, daarnaast is er ondersteuning door enthousiaste vrijwilligers en stagiaires. Het team werkt op vaste dagen, dit geeft structuur voor onze gasten.
Dankzij de ondersteuning van onze vrijwilligers genieten onze gasten een extra waardevolle dagbesteding. De vrijwilligers maken deel uit van het team, samen dragen we de zorg voor onze gasten, elke dag weer.
 

Aanmelden  

Voor het aanmelden voor deelname aan onze dagbesteding, beide locaties, dient u een indicatie te hebben van: WMO, WLZ, (door onze samenwerkingsovereenkomst met BrabantZorg en Pantein) of via PGB.
Natuurlijk is het ook mogelijk de dagzorg zelf te bekostigen.