Schijndel

Onze kracht, een combinatie van zorg en een huiselijke sfeer

Dagbesteding Kloosterhof betekent sociale contacten leggen door gezamenlijke activiteiten in een huiselijke omgeving en de beleving van de tuinen om ons heen.
Deze locatie biedt zorg op dinsdag en donderdag van 9:30 tot 16:00 uur, dit is mogelijk één of meerdere dagdelen in de week.
Voor informatie kunt u telefonisch contact opnemen 06 15025630 tijdens openingstijden of via mail kloosterhof@dommelhoeve.nl 

Dagzorg op Kloosterhof, behoudt de kwaliteit van leven  

De activiteiten zijn afgestemd op wat men kan en wil. Niets is verplicht maar men wordt wel gestimuleerd om mee te doen, het te proberen. Dit ten behoeve van het, zoveel mogelijk behouden, van de zelfredzaamheid van onze gasten.
Speerpunten zijn het bewegen, door middel van de dagelijkse gym maar ook door wandelen in de omgeving en bezoekjes aan het centrum van Schijndel. 

Vrijwilligers en stagiaires 

Mocht je geïnteresseerd zijn in het doen van vrijwilligerswerk, denk aan: fungeren als gastvrouw/gastheer, ondersteuning bij het wandelen, vervoer van de gasten met onze bus en begeleiden van activiteiten, neem vooral contact met ons op.
Als een dank je wel voor de inzet van onze vrijwilligers organiseren we, met enige regelmaat, een gezellig samen zijn.
Wij zijn een erkend leerbedrijf voor stagiaires, dit vinden we belangrijk voor beide. Aan de ene kant om de stagiaire te enthousiasmeren voor dit mooie vak en voor ons, om bij te blijven in de nieuwe ontwikkelingen en houden ons scherp in ons vak.