Sint-Oedenrode

Een geweldige locatie in het unieke Dommeldal

Dagbesteding op zorgboerderij Dommelhoeve betekent sociale contacten leggen door activiteiten die de zorgboerderij biedt in de boerderijomgeving en de beleving van de ruimte en de natuur om ons heen.
Locatie Dommelhoeve biedt zorg van maandag tot en met vrijdag van 9:30 tot 16:00 uur, dit is mogelijk één of meerdere dagdelen in de week.
Woensdag en vrijdag is de groepsdynamiek meer gericht op zelfstandigheid.

Dagzorg op Dommelhoeve, behoudt de kwaliteit van leven

De activiteiten zijn afgestemd op wat men kan en wil. Niets is verplicht maar men wordt wel gestimuleerd om mee te doen, het te proberen. Dit ten behoeve van het, zoveel mogelijk behouden, van de zelfredzaamheid van onze gasten.
Speerpunten zijn het buiten zijn en bewegen. Buitenactiviteiten middels een dagelijkse wandeling, genieten in de tuinkas, verzorgen van de dieren, jeu de boules en fietsen m.b.v. een duofiets. Binnen beoefenen we, onder andere, gym en yoga.
 

Vrijwilligers en stagiaires

Mocht je geïnteresseerd zijn in het doen van vrijwilligerswerk, denk aan: fungeren als gastvrouw/gastheer, ondersteuning bij het wandelen, vervoer van de gasten met onze bus, onderhoud van de buitenboel en begeleiden van activiteiten, neem vooral contact met ons op.
Als een dank je wel voor de inzet van onze vrijwilligers organiseren we, met enige regelmaat, een gezellig samen zijn.
Wij zijn een erkend leerbedrijf voor stagiaires, dit vinden we belangrijk voor beide. Aan de ene kant om de stagiaire te enthousiasmeren voor dit mooie vak en voor ons, om bij te blijven in de nieuwe ontwikkelingen en houden ons scherp in ons vak.

Neem contact op